Unna dig en sommarromans!

Sommaren är den perfekta årstiden för lite härlig romantik med mysiga dagar på stranden och lugna kvällspromenader genom stan. Det är en årstid som får oss att glömma bort alla tråkiga bråk om städning och om vem som skulle tagit hand om disken och nu kan vi istället njuta av en avkopplande semester. Och för dig som är singel är det hög tid att skaffa dig en riktig sommarromans!

”Först ska man fundera igenom vem man vill vara tillsammans med, vilka inre egenskaper den personen ska ha. Sedan tycker jag man ska dejta via nätet – det är vanligaste sättet att träffa någon nuförtiden. Och det tredje är att man ska intala sig att alla vill ha en. Så att man stärker sitt självförtroende. Till slut blir det sant.” läs mer.

För att hitta den rätte krävs först och främst att man är trygg i sig själv och sitt eget utseende för att kunna utstråla glädje och på så vis sända ut rätt signaler till singlarna omkring en. Vidare är det faktiskt vetenskapligt bevisat att vi blir mer öppna för romans under solens D-vitaminfyllda strålar vilket gör sommaren 2014 till rätt tidpunkt för en riktigt sprakande romans. Dock ska man som singel inte bara tro att det handlar om att ragga hej vilt på krogen för att hitta den rätte. Nej, på vart man kan hitta den bästa partnern för en liten sommarfling vilar snarare på de mer vardagliga platser såsom matbutiken, stranden eller i glasskiosken i hamnen. Det hela handlar om att vara öppen och mottaglig så kommer även den mest inbitna singeln att finna sig lite romantik!