Att överleva januari månad

Att överleva januari månad

Januari är för många människor en mycket svår månad rent ekonomiskt. Men det finns mängder av tips en kan tänka på för att göra den så bra som möjligt. Då är det bra att börja redan nu.

3833771-couponsNej, snön ligger inte vit och tät på marken, och ändå är det snart jul. Men, oavsett om det kommer att bli en vit jul eller inte så kommer det i alla fall att spenderas miljontals med pengar på olika julklappar, och även en och annan sak som man vill unna sig själv. Vad många inte tänker på är att efter jul och nyår så kommer månaden januari. Det är en månad som är det värsta månaden på året när det kommer till hushållens ekonomi. Många får vrida och vända på mynten och då kan det vara bra att få några tips på vad man ska tänka på.

Tips för en bättre januari

Det finns som sagt mängder av tips. Ett smart sådant, som är allmänt och som funkar som så att man förbättrar sin ekonomi rent allmänt är att samla sina lån på ett och samma ställe för att på det sättet komma ner i kostnader. Sajten Nyheter24 har en mängd idéer på hur man skulle kunna göra för att spara in pengar under en månad, det är allt från knäppa ideér till att man inte ska gå på toaletten hemma utan hos andra för att spara in på toalettpapper och att nätdejta för att spara in på ett krogbesök. Om man känner att man vill ha mer handfasta tips på vad man ska tänka på så har både SVT och dn.se otroligt bra tips. Och skulle det krisa finns det en bra jämförelsesajt för att låna pengar om man känner att man i februari kommer att vara lite tätare.